Ree Park på Djursland. Kim arbejder på Lego, og det var personaleforeningen som havde arrangeret turen.

Det var en ren fornøjelsestur, hvor man kunne tage sin familie med. Vi skulle mødes ved Lego i Billund kl. 8 om morgenen. Der fordelte vi os så i 4 busser.

Efter 2 timer var vi ankommet til Ree Park. Vi fik uddelt nogle mad og tur-kuponer, og var blevet inddelt i hold. Vi var hold 2, hvilket blandt andet betød, at vi kunne tage Safari-bussen kl. 10.30. Vi kunne samtidig vælge, om vi ville følges i hold med en guide, eller om vi ville gå rundt for os selv. Vi valgte det sidste.

Her melder alle deres ankomst i Ree Park, og går hen til sit holdnummer.

Det var en rigtig efterårsdag, med en masse blæst, og 10 grader på temperatur-skalaen. Det kunne dyrene vist også mærke. Tænker at de holdt efterårsferie. Vi startede dog med at se en påfugl, som kom gående. Den måtte vi have et billede af.

Påfugl

Ree Park er inddelt i områder: Asien, Afrika, Nordamerika, og Sydamerika, og med dyr fra de respektive områder. Vi tog Safari-bussen, og kørte rundt i et stort område, i håb om at se en masse spændende dyr. Desværre var der ikke mange dyr fremme. Men de er jo også vant til at leve under varmere himmelstrøg, og har ikke en masse tøj, som de lige kan tage på.

Heldigvis var der også cafeer, hvor vi kunne få en kop varm kakao.

Frokosten blev indtaget på Central Station, den bestod af grillede pølser og ben. Super lækkert mad. Det var indendørs, eller retter under taget på en station, men ikke særlig varmt, og derfor blev maden desværre også hurtigt kold. Selve stationen fik mig til at tænke på noget fra Harry Potter.

Vi spiste ved siden af sporene, hvor damptoget kører. Toget hedder Black Beauty, og er en nøjagtig kopi af den originale. Og så brugt den ægte kul. Den skulle vi da også ud at køre med.

Selvom der ikke var så mange dyr ude, som man kunne ønske sig, så var der alligevel både spændende, farlige og søde dyr. Nogle af dem var nysgerrige, andre gjorde sig bare til for fotografen, og andre var bare ligeglade.

Kan du gætte hvilket dyr, der er mit yndlings?

You might also enjoy: