Selvom man rejser som par, kan man alligevel godt lave lidt hver for sig. Vi har været en tur i Santa Pola, der ligger mellem Torrevieja og Alicante. Kim skulle ud og dykke, og jeg ville gerne på marked. Så mens han var ude at dykke, tog jeg lidt rundt for mig selv.

Vi tog afsted tidligt om morgenen, der var ikke mange biler, og der var en smuk solopgang ved saltsøerne.

Saltbjerg ved saltsø

Mens Kim dykkede tog jeg på marked. Det var kæmpe stort. Der blev solgt alt fra tøj, souvenirs og musik, til fisk og grøntsager. Jeg gik ned ad en af gang for at se mig lidt om. Da jeg troede, jeg var nede i bunden, viste det sig, at der var endnu flere gange. Det var helt vildt. Der var faste priser på tingene, og det var nærmest umuligt at prutte om prisen. Markedet har åbent hver lørdag og mandag.

Derefter tog jeg hen for at se Castillo Fortaleza de Santa Pola. Ved ikke, hvad jeg havde forventet, men nok noget andet. Der var en port man kunne gå ind ad, så over pladsen, og så ud gennem den anden port. Det var nærmest det. Der var dog en lille kirke i det ene hjørne, og så var der 2 museer for lokale fiskere man kunne se.

I Danmark var det dagen hvor man samler ind til Alzheimers foreningen. Men det var det sørme også i Spanien. Så gav man da en lille skærv til dem.

Efter at have gået lidt rundt i byen, gik jeg ned til havnen og ventede på at Kim blev færdig med sin dykning. Da Kim kom, fik vi lidt at spise og drikke i marinaen. Det var bare så lækkert og hyggeligt at sidde og kigge ud på bådene, og nyde livet i marinaen.

På hjemturen holdt vi lige ind ved en af saltsøerne, hvor der var nogle flamingoer.

You might also enjoy: