Spanien har virkelig mange festivaller, og er formentlig det land, som har flest fester i hele verden. Vi har da også selv oplevet lidt af den festival. I weekenden var der nemlig en festival i Maro der hedder Feria de las Maravillas .

Fredag formiddag tog vi bussen ind til Maro, der en ret lille by, og derfor er festivallen også tilsvarende. Men hvor var det dog utrolig hyggeligt. Som vi kan læse i programmet, så sker der utrolig mange ting til den festival, der strækker sig over et par dage.

På vej til festival. Flagene hænger over byens gader.

Hver dag indledes festivallen med et orkester, som går gennem byens gader.

Klokken 12 var der så gudstjeneste. Vi så nogle kvinder i flotte kjoler, som enten skulle optræde, eller som havde gjort det.

\r\n\r\nGæsterne havde deres pæneste tøj på. Torvets cafe var hyggeligt pyntet, og der var sat mange borde op. Meningen var at efter kirken, så skulle familierne mødes til sammenkomst. Og det gjorde de sørme også. Hele byen var pyntet op, og man ville ikke være i tvivl om, at i denne lille by, forstår man at feste.

Da vi havde fået nok af at nyde det hele, gik vi hen for at se en akvædukt, som skulle være ret berømt. Man kan gå hen til den på 5 min. fra Maro, man skal dog ud på en hovedvej og gå, så man skal virkelig passe på biler.

You might also enjoy: