Two Fish Divers Lembeh ligger på den tropiske ø Lembeh, der ligger 15 minutters sejlads øst for havnebyen Bitung. Der er ca. 2 timers kørsel fra Manado lufthavn til Bitung. Lembeh Strædet er den tynde strækning mellem Lembeh Island og Bitung og er kendt som verdens muckdykningshovedstad.

Her finder du Lembeh strædet.

Two Fish Divers Lembeh er beliggende på en privat strand, med flot udsigt over Lembeh strædet.


Stedet har 4 standard værelser, 2 luksus værelser samt 6 hytter med balkon og eget badeværelse. Hytterne har balkon med udsigt til vandet.

Two Fish kan arrangere til og fra Manado lufthavn og evt. en kombination med deres dykker resort Two Fish Divers Bunaken.

Lembeh strædet byder på et væld af skabninger, du vil blandt andet se behårede frøfisk, pygmæ-søheste, større søheste som den tornede søhest, blæksprutter der kan efterligne, wunderpus og farvestrålende blæksprutter for at nævne nogle af få dem. Ud over muckdykning byder strædet også på nogle steder, med koraller, vægge og skibsvrag og er fantastisk til både begyndere og erfarne dykkere.

Muck dyk her består af sandede sorte skråninger med få koral formationer og en del affald, men der er god sigtbarhed, ca. 10-15m. Det er en makrofotografs drøm, da skråningerne er sammensat af alle mulige fascinerende væsner, og det sorte sand giver en god baggrund.